Fedezze fel az önkiszolgáló érintőkijelzős kioszkot a Digital Totemnél!


A Digital Totem felsőbb szintre emeli a felhasználói élményt az innovatív és sokoldalú érintőkijelzős kioszkjával. Ez a modern megoldás lehetővé teszi, hogy ügyfelei hatékonyan és egyszerűen végezhessék el a tranzakciókat, miközben élvezik a kényelmet és a biztonságot.

Az érintőkijelzős kioszk kiemelkedő jellemzői:

Teljes körű önkiszolgáló funkcionalitás: A kioszk segítségével ügyfelei könnyedén navigálhatnak és végezhetnek tranzakciókat, így minimalizálva a várakozási időt és növelve az elégedettséget és a hatékonyságot.

Beépített webkamera és blokknyomtató: A beépített webkamera lehetővé teszi az azonosítást és a személyes kapcsolattartást, míg a blokknyomtatóval az ügyfelek könnyen nyomtathatnak vásárlási igazolást vagy számlát.

QR kód olvasó és vonalkód olvasó: A QR kód olvasó és vonalkód olvasó segítségével az ügyfelek gyorsan és egyszerűen beazonosíthatják magukat vagy termékeiket, így zökkenőmentesen végezhetik tranzakcióikat.

Bankkártya terminál hely: A kioszk kialakított hellyel rendelkezik a bankkártya terminálhoz, lehetővé téve a biztonságos és kényelmes fizetést a tranzakciók során.


NAV előírásnak megfelelő nyugta nyomtatási lehetőség szoftveres kapcsolattal.


Az önkiszolgáló érintőkijelzős kioszk ideális megoldás bankok, bevásárlóközpontok, repülőterek és egyéb üzleti környezetek számára, ahol fontos az ügyfélszolgálat hatékonysága és a felhasználói élmény javítása. Fedezze fel a kényelmet és a hatékonyságot a Digital Totem érintőkijelzős kioszkjával!


32"-os kijelzővel épített szabadon álló önkiszolgáló kioszk. Vezérlését egy teljes értékű PC végzi Linux vagy Windows operációs rendszerrel. Beépített Wifi és kábeles LAN kapcsolat. Beépített blokk nyomtató és QR kód és NFC olvasó.


Tulajdonságok :

Kijelző :

43" FullHD 1920x1080 felbontás ( ipari 16/7 )

16:9 képarány

350cd/m2 fényerő

1000:1 kontrasztarány

8 ms válaszidő

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Digital Totem SF Touch Stand LDSF100 43" FHD

  • 1 778 000 Ft-tól

  • Nettó ár: 1 400 000 Ft-tól

Címkék: Digital Totem, SF Touch, 43", FHD

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client9/web25/web/system/library/response.php:66) in /var/www/clients/client9/web25/web/index.php on line 25