LED panel kijelzők

Ez a modern megoldás lehetőséget nyújt arra, hogy ügyfeleik könnyen és hatékonyan léphessenek kapcsolatba vállalatukkal és termékeikkel és információival.

A LED panelek számos funkciót kínálnak, beleértve:

Termékkatalógus megjelenítése
Ajánlatok és reklámok megtekintése
Videók , fotók bemutatása
Vállalati információk és hírek elérése
Térképek és információk megjelenítése
Hátterek megjelenítése
Több panel összekapcsolásával hatalmas kijelző felületek lehetősége


Ez a modern eszköz tökéletes választás üzletekbe, bevásárlóközpontokba, rendezvényekre és más nyilvános helyekre, ahol az ügyfélkiszolgálás és az információhoz való könnyű hozzáférés kulcsfontosságú. Fedezze fel a digitális kioszk által kínált lehetőségeket, és emelje üzletét a következő szintre a Digital Totem segítségével!


Digitális médiatartalmak - képek, videók, prezentációk, webes adatok - megjelenítésére szolgáló kompakt, önmagában működő és bővíthető kijelzőrendszer. Nincs lehetőség a néző számára, hogy beavatkozzon az információ folyamba, nem érintőkijelzős a készülék. Az előre beállított tartalom ( kép, video, prezentáció vagy webes tartalom ) jelenik meg a képernyőkön végtelenítve.


LED panel kijelzők

Beltéri LED panelek

Beltéri LED panel állványok


Kültéri LED panelek

Kültéri LED panel állványok


Digital Totem álló LED-poster 560x1890mm P2.4 YERX1mm2..

Digital Totem álló LED-poster 560x1890mm P2.4 YERX1mm2..1 206 500 Ft-tól Nettó: 950 000 Ft-tól

Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client9/web25/web/system/library/response.php:66) in /var/www/clients/client9/web25/web/index.php on line 25